Projectes

La Ruta de la Infàmia-MMS

concepte
participa!!!La Ruta de la Infàmia-MMS (cat-cast-eng)

Turisme Tàctic proposa la creació d‘una ruta pels monuments i llocs infames de la ciutat de Barcelona, Catalunya i tambè de la resta del món. Participa!!! Envia els teus vídeos MMS i comentaris a la nostra llista d'accès públic, afegeix el que consideris podria ser part d‘una Ruta de la Infàmia. Per exemple, un camp de golf construït en un lloc a on va haver-hi un bosc, el nom d'un carrer que rememori un personatge de passat dubtós, o una aberració urbanística a la ciutat.

Escriu-nos a info@tacticaltourism.org i t'enviarem instruccions sobre com pujar el teu vídeo en aquesta llista d'accés públic. També podràs descarregar al teu mòbil i/o ordinador qualsevol dels vídeos de la llista.Barcelona, carrer del Secretari Coloma,
va ser membre de la InquisicióBloc d'edificis a Barcelona

Turismo Táctico propone una ruta por monumentos y lugares infames de la ciudad de Barcelona, Catalunya y también del resto del mundo. Participa!!! Envía tus vídeos MMS y comentarios, añade lo que consideres debe ser parte de una Ruta de la Infamia. Por ejemplo, un campo de golf construido en el lugar donde antes hubo un bosque, el nombre de una calle que rememore un personaje de pasado dudoso, o una aberración urbanística en la ciudad.

Escríbenos a info@tacticaltourism.org y te enviaremos instrucciones sobre cómo subir tu vídeo a esta lista de acceso público. También podràs descargar a tu móvil y/o a tu ordenador cualquiera de los vídeos de la lista.

Mina de cobre romana s.V-VIII
Parc Güell, Barcelona (1)

Mina de cobre romana s.V-VIII
Parc Güell, Barcelona (2)

Tactical Tourism propose a route through the city of Barcelona, Catalonia, and the rest of the world visiting locations and monuments that pay homage to what we think are ignominious figures and episodes of history. We invite you to add examples of your own, not only in Barcelona but wherever you live. Send!!! your MMS videos and comments to our list and tell us your opinion: is it a person or event disgraceful enough to join the Route of Infamy? Was a golf field built in a community green area near your home? Did your City Council allow a major urban planification aberration?

You can write to us at info@tacticaltourism.org and we will send you instructions on how to upload your video to this public-access list. You will also be able to download any video on the list to your mobile phone or/and to your computer!

  espai de participació pública
‘Como ya sabemos, la historia la escriben los vencedores. Así se ha ido creando una tradición fomentada en el olvido social que en algunos casos permanece en la memoria oral popular. Pero sabemos que es un concepto discutible, amplio, y que para unos Colón es un genocida y para otros un descubridor’, fragment de l'entrevista a Maite Ninou (Turisme Tàctic) per nodo50.org